TVE no descarta triar amb OT el seu representant d’Eurovisió 2019

TVE no descarta escollir un altre cop amb OT el seu pròxim representant al Festival d’Eurovisió. Ho fa constar en les normes de la nova edició del programa, que començarà el dia 30 de maig a Barcelona els castings de selecció de concursants. És, de moment, l’única dada sobre què pensa fer TVE per triar els artistes que hauran de succeir Alfred i Amaia al Festival. Tot just després que Espanya actués el passat dissabte a l’Altice Arena de Lisboa, Tinet Rubira, director de Gestmusic (productora d’OT), feia una piulada a Twitter en què assegurava que mai més no es tornaria a implicar en la representació eurovisiva de TVE. Tot i això, no va quedar del tot clar si el comentari l’implicava a ell a títol personal o a l’empresa d’espectacles. Els castings d’OT es faran en un total de 10 ciutats; després de Barcelona, el programa aterrarà a Alacant, València, Ciutat de Mallorca, Sant Sebastià, Vigo, Santa Cruz de Tenerife, Màlaga, Sevilla i, per acabar, Madrid el dia 10 de juliol. La segona edició del programa començarà al mes de setembre amb 15 participants i preveu un total de 14 gales.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »