Dr. ACactivism, en llibertat sota fiança

Dr.ACactivism, l’espontani que va assaltar la britànica SuRie durant la seva actuació en el transcurs de la gran Final del Festival d’Eurovisió, ha estat posat en llibertat sota fiança, a l’espera de que se li imputin càrrecs. L’activista, que vaaccedir a l’escenari grimpant per un dels ponts, va ser ràpidament apartat per un membre del servei de seguretat d’Eurovisió, mentre la realització del programa enfocava el públic. Dr. ACactivism va ser arrestat fins a diumenge passat, en què va ser citat a un jutjat de Lisboa per prestar-li declaració. Ara, espera el resultat final d’una investigació policial per saber quins càrrecs li imputen i quina pena li demana la Fiscalia. SuRie ha confessat, en el seu retorn a Gran Bretanya, que li han sortit alguns blaus després que l’espontani accedís a ella i li arrenqués el micròfon de les mans. Eurovisió ha decidit eliminar l’actuació en el DVD oficial del certamen, i en el seu lloc hi posarà la que va fer l’artista en l’assaig de divendres al vespre.

(Foto: NME)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »