Desvetllada la imatge de l’escenari de Copenhaguen

Perspectiva de l’escenari (Foto: eurovision-spain.com)
L’escenari de Copenhaguen tindrà forma de diamant, i la Green Room s’habilitarà a la seva part davantera, a banda i banda. Al fons, tota una estructura de llum LED que ocuparà 1200 metres quadrats. És el que impedirà Ruth Lorenzo i Emmelie de Forest escenificar una pluja en el transcurs de les seves actuacions el proper mes de maig. Durant la recepció oficial de l’Eurovision in Concert, que s’ha fet avui a Amsterdam, l’organització del Concurs ha presentat dues animacions per mostrar als aficionats com serà l’escenari d’Eurovisió 2014; informació avançada pel web eurovision-spain.com. També han explicat que s’ha creat un sistema especial d’absorció del so, i que consistirà en globus de plàstic, que s’han fabricat a Alemanya. S’ha de recordar que el B&W Hallerne, que acollirà el Festival, no és pas una sala de concerts; fins fa poc ha funcionat com a magatzem industrial.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »