Eugenia Martínez de Irujo ja va lluir l’estiu de l’any passat el vestit d’Amaia a Eurovisió

El vestit que Amaia va vestir dissabte passat, en el transcurs de la gran Final del Festival d’Eurovisió, va ser presentat públicament a la 64ª edició de a Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid com a part de la col·lecció primavera-estiu 2017 de la dissenyadora barcelonina Teresa Helbig. Abans que la navarresa a Eurovisió, la peça ja va ser lluïda per Eugenia Martínez de Irujo, filla de la ja difunta duquesa d’Alba. L’aristòcrata va ser fotografiada amb el disseny eurovisiu en el transcurs de la gala Starlite 2017, que es va fer a Marbella l’agost de l’any passat. La gala, organitzada per Antonio Banderas, va donar tots els fons recaptats a les organitzacions Niños en Alegría i Lágrimas y Favores. Eugenia Martínez de Irujo és l’esposa del figuerenc Narcís Rebollo, actual president d’Universal Music a Espanya i a Portugal, que és el segell discogràfic amb què treballen Alfred García i Amaia Romero, representants espanyols a Lisboa. Rebollo va ser un dels directius de Vale Music, la companyia barcelonina que va llançar al mercat els recopilatoris de les primeres edicions d’Operación Triunfo, així com els treballs que diversos triunfitos d’aquella època van ananr llançant al mercat, com ara Rosa López, Beth, David Bisbal, Chenoa, David Bustamante, Manu Tenorio, Manuel Carrasco i Núria Fergó. En aquella època, Rebollo va formar part del Jurat d’OT.

(Foto: Diez Minutos)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »