Aquest vespre, Eurovision in Concert a Amsterdam

En poc més de mitja hora començarà a Amsterdam l’Eurovision in Concert; una prèvia al Festival del proper mes de maig en què intervindran 24 dels 40 artistes que lluitaran per la victòria a Viena. No hi serà Edurne, que juntament amb els italians d’Il Volo seran els únics representants del Big Five que no actuïn aquesta nit. Sí que hi haurà l’australià Guy Sebastian, junt al suec Mans Zelmerlöw, els noruecs Morland & Debrah Scarlett i el trio austríac The Makemakes, entre d’altres. El concert es farà al concert hall Melkweg. Les entrades, que es varen posar a la venda el passat mes de gener, estan esgotades. La cantant holandesa Edsilia i el periodista Cornald Maas presentaran la gala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »