Els Eye Cue, els pitjor vestits d’Eurovisió 2018

Macedònia ha guanyat l’edició d’enguany del premi Barbara Dex, que premia els artistes més mal vestits de cada Festival. Tot i que no s’ha fet públic el total de vots aconseguits, el segon lloc del guardó, lliurat pel web belga Songfestival, ha estat per a l’australiana Jessica Mauboy, seguida de la belga Sennek, el montenegrí Vanja Radovanovic i la israeliana Netta Barzilai, en aquest ordre. És el segon cop que Macedònia aconsegueix aquest guardó; anteriorment, ja se l’havia endut Martin Vucic al 2005. Eye Cue és el duo format per Bojan Trajkovski i Marija Ivanovska. Durant la seva actuació, en la primera Semifinal de Lisboa’18, Trajkovski va vestir pantaló negre i una camisa blanca amb un estampat de formes polièdriques. Ivanovska va canviar de roba a mitja actuació, desprenent-se d’un vestit curt de color fúcsia per deixar al descobert un pantalonet curt de color gris i una samarreta de gasa de màniga llarga i del mateix color. L’abdomen, però, quedava rematat amb unes línies corbes de color fúcsia que donaven volum als pits.

(Fotos: Thomas Hanses , EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »