L’EBU castiga Bòsnia-Hercegovina i li prohibeix participar al Festival d’Eurovisió

Eurovisió ha castigat la televisió pública de Bòsnia-Hercegovina (BHRT) amb la prohibició de participar en el Festival europeu de la cançó a causa dels deutes contrets amb l’organisme internacional. Segons ha desvetllat el bloc Eurofestivales, la mesura és extensiva a qualsevol certamen organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER) El deute contret per la televisió de Bòsnia-Hercegovina supera actualment els 3 milions d’euros, segons Eurovoix. Al desembre de 2016, Eurovisió ja va bloquejar l’accés de la televisió d’aquell país al servei d’intercanvi internacional de notícies. Bòsnia-Hercegovina va participar per darrer cop al Festival de 2016, celebrat a Estocolm.

(Foto: Wikipedia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »