TVE diu que “és un mite” assegurar que no vol guanyar Eurovisió

És un mite que no respon en absolut a la veritat, ja que estaríem encantats de poder organitzar el Festival a Espanya”. Paraules de la directora d’Entreteniment, Toñi Prieto, que diumenge, en l’espai RTVE responde, va respondre sense aparèixer en pantalla les queixes rebudes pel nou fracàs d’Espanya al certamen. Prieto va assegurar que ”és molt agosarat dir que, a aquestes alçades i després de 56 anys treballant i participant a Eurovisió, TVE no coneix perfectament què és el Festival!“. La directiva va defensar, també, els diversos models de selecció del representant espanyol que hi ha hagut en els darrers anys afirmant que amb aquest contant canvi de format “es pot enriquir el resultat. No només ens permet adaptar-nos a les circumstàncies de cada moment, sinó que, també, obre més el ventall d’opcions i possibilitats”. Toñi Prieto va explicar que, enguany, la major part de les queixes rebudes per part dels telespectadors han estat relacionades amb el regal que l’Alfred li va fer a l’Amaia el dia de Sant Jordi; la novel-la d’Albert Pla titulada ‘España de mierda’, cosa que va fer que nombroses persones demanessin a TVE que la parella fos substituïda a Lisboa, perquè consideraven que no podien representar Espanya en el Concurs. TVE va emetre, com a resposta, el vídeo que els artistes van enregistrar per aturar les crítiques rebudes per qui va confondre títol del llibre amb un suposat contingut que realment no té.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »