RTVE atribueix el mal lloc a Lisboa al sistema de votació i a la qualitat dels rivals

El sistema de votació i la qualitat dels rivals. És el que, segons el president de RTVE, José Antonio Sánchez, va dur Espanya a tornar a sortir escaldada d’un Festival d’Eurovisió. Ho ha dit avui durant la Comissió Mixta de Control Parlamentari de l’Ens públic. Segons Sánchez, “el sistema de votació influencia els resultats” del certamen, on enguany a Lisboa, “Espanya va fer front a una gran competència”. Cap senyal d’autocrítica, ja que, segons ell, “el treball de la candidatura es va fer correctament”. Per a Sánchez, el mal lloc d’Alfred i Amaia a Lisboa no és raó per fer un balanç negatiu de la darrera edició del Festival; al contrari, perquè “vàrem aconseguir el millor resultat audiomètric des de 2008. Estem d’enhorabona!”.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »