El primer ministre turc acusa Eurovisió de pactar la victòria d’Israel per motius polítics

Dures acusacions del primer ministre turc, Binali Yildirim, que en una entrevista concedida a la televisió del seu país, ha acusat directament Eurovisió de pactar la victòria de Netta Barzilai. El polític va assegurar que la vencedora del certamen no és bona cantant, però que la xarxa europea de radiodifusió ho va programar tot perquè Israel organitzés el Festival de 2019 a Jerusalem amb la intenció de què el Govern Netanyahu pugués reivindicar internacionalment la capitalitat d’aquesta ciutat. Segons Yildirim, Eurovisió va canviar el sistema de votació del Festival per afavorir Israel, i va assegurar que el seu Govern no té cap mena d’intenció de fer tornar Turquia al concurs.

(Foto: Analiz Merkezi)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »