Ruth Lorenzo, sense pluja ni Giuseppe di Bella a Copenhaguen

Di Bella i Lorenzo al clip (foto Fórmula TV)
Ni pluja ni Giuseppe di Bella. Ho va avançar ahir Metrópolis FM, emissora privada de ràdio de la Comunitat de Múrcia. En el transcurs del seu espai setmanal dedicat a Eurovisió dins el programa De ahora en adelante, l’expert en Eurovisió Mateo Rivas va explicar que la televisió danesa no ha permès finalment que l’actuació de Lorenzo pugui escenificar una pluja, com era el desig de l’artista. L’organització addueix problemes tècnics, ja que l’escenari tindrà molts llums led que fan impossible la presència d’aigua o d’humitat. Segons l’emissora murciana, la mesura també afecta Emmelie de Forest, que hauria sol·licitat també l’escenificació d’una pluja mentre interpreta l’himne oficiós d’Eurovisió 2014, Rainmaker.
Pel que fa a la posada en escena, Metrópolis FM ha anunciat que Ruth Lorenzo no ballarà en el transcurs de la seva actuació a Copenhaguen, i que es descarta ja que l’italià Giuseppe di Bella formi part de la delegació espanyola. Di Bella és el protagonista del videoclip oficial del Dancing in the rain, que recenment va enregistrar amb Ruth Lorenzo al vell complex industrial de Can Fabra, a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). La murciana ha estat aquesta setmana a Madrid fent proves de maquillatge i avui ja és a Amsterdam, on aquesta nit actua a la sisena edició d’Eurovision in Concert, que aplegarà 25 dels 37 participants del Festival d’enguany. Entre ells, l’amfitrió Basim, la portuguesa Suzy i els representants d’Armènia, Aram MP3, i d’Àustria, Conchita Wurst, que en els darrers dies s’han enfrontat a través dels mitjans de comunicació per unes declaracions homòfobles del primer. Dels Big Five, avui només hi faltaran Alemanya i Itàlia. Allà, Lornezo ja s’ha deixat veure amb Conchita Wurts, amb qui s’ha deixat fer fotografies pels fans. El web eurovision.tv en farà una àmplia cobertura. El concert començarà a les 19.30 hores d’avui a la sala de concerts Melkweg de la capital holandesa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »