L’eliminació del Mundial desperta la ironia dels eurofans en clau eurovisiva

Quants diners ens costa als espanyols quedar sempre malament?. I per fer el ridícul anem al Mundial?. El porter era professional amb carrera o sortit d’un talent show?. Al 2022 no hi anem…” La piulada l’ha feta @RandomSpain, del Puerto de Santa María. Com ell, altres eurofans han inundat Twitter de comentaris sarcàstics tot just després que la selecció espanyola del futbol quedés eliminada del Mundial de Rússia en caure davant els amfitrions. Comentaris que jugaven amb els arguments que normalment els detractors d’Eurovisió acostumen a fer sobre el Festival i el pèssim paper que hi està fent Espanya en les darreres edicions. @Miguelahc92 de Cartagena, per exemple, ha piulat un missatge en què diu que “no sé per què participa Espanya en el Mundial si sempre hi fa el ridícul; hauríem de retirar-nos-hi“. @realtanamara proposa també que Espanya deixi de participar al Campionat del Món amb l’argument que “el Mundial costa molts diners a cada espanyol; hauríem de retirar-nos-hi“. En una altra piulada, i jugant amb l’entrada en vigor del VAR (àrbitre assistent de video), @realtanamara també diu que “els països del VAR es voten entre ells“. En un altre moment, tot just després de la derrota d’Espanya, l’usuari pregunta als no eurofans si els seus arguments en contra de la presència de la selecció al Mundial li sonen ridículs. Ell els ho comenta: “Així ens sentim anualment els eurofans quan deixeu anar bajanades d’aquest estil sobre Eurovisió”. Per la seva banda, @brerulo toca un altre dels tòpics eurovisius, piulant que “Espanya no guanya el Mundial perquè el futbol és politiqueo“. El valencià @wiwiLluis, redactor de Wiwibloggs, també ha escrit que “Espanya no ha passat a quarts perquè els nòrdics es voten entre ells“. @ChouBisnes també dedica un comentari sarcàstic als detractors del Festival: “Després us en foteu d’Espanya a Eurovisió. Allà almenys arribem a la Final“. La xarxa no s’ha oblidat de David de Gea, porter de la selecció espanyola i company sentimental de l’eurovisiva Edurne. Just abans del partit, l’artista madrilenya havia piulat un entusiàstic missatge: “Des de Rússia crido VA ESPANYA!!!!“, incorporant-hi la icona de la bandera d’Espanya i la del braç fent força, amb els hashtags #DeGeaTheBest i #VamosEspaña i un GIF d’ella mateixa a l’estadi amb una samarrata que duia el nom del seu home. Pastora Soler ha piulat un parell de fotos junt a David Bustamante vestint la samarreta de la selecció. Un cop eliminada del Campionat, Roberto Leal, presentador d’Operación Triunfo, s’ha limitat a piular un irònic “pa kasosky“. El rus Dima Bilan no ha perdut l’ocasió per piular una foto en què apareix d’esquena, assegut i nu de cintura cap amunt, veient el partit entre Rússia i Espanya en una tablet.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »