Universal Music acusa de plagi els autors de ‘Toy’

La seu californiana d’Universal Music ha acusat Doron Medalie i Stav Beger d’haver copiat parts del ‘Seven nations army‘ de la banda White Stripes per composar el ‘Toy‘ amb què Netta Barzilai va guanyar el Festival d’Eurovisió el passat mes de maig. Segons va posar de manifest el programa Good evening with Guy Pines de The Israeli Network, els autors de ‘Toy‘ han rebut una carta on el segell discogràfic els acusa d’haver copiat harmonies i ritme d’algunes parts de la peça més emblemàtica del duo de Detroit, que va guanyar el Grammy a la millor cançó rock de 2003. Doron Medalie és a Califòrnia des d’ahir per intentar resoldre el conflicte, un problema que, segons ha desvetllat Y Net per boca de la Unió Europea de Radiodifusió, no afectarà els drets d’Israel d’organitzar el Festival de 2019.

 

(Foto: NME)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »