Eilat proposa un parell de recintes per acollir Eurovisió

Eilat ha proposat oficial un parell de solucions per poder acollir el Festival d’Eurovisió 2019, segons ha publicat el diari Israel Hayom: d’una banda, la construcció d’un recinte efímer al port de la ciutat i, per una altra banda, la reutilització de la seva pista de gel. La primera solució compleix tots els requisits que exigeix la xarxa Eurovisió quant a mínim de localitats, ja que Eilat preveu que l’espai donés cabuda a unes 10.000 espectadors. Es tractaria d’utilitzar un espai existent al port de la ciutat per aixecar un escenari, unes grades i una coberta. Aquesta proposta passa per habilitar la Green Romm a l’esquerra d’aquest primer espai i, a l’altra banda, fer-hi el backstage, el Centre de Premsa i totes les instal·lacions requerides per a la retransmissió del certamen. En cas que aquests fóra la proposta escollida, Eilat ha pensat una cerimònia d’inauguració oficial ben espectacular: una catifa vermella que connectaria el mar amb el centre de l’escenari, mentre els artistes de cada país arribarien per mar per desfilar davant la Premsa i els fans. Pel que fa a la segona proposta, Eilat preveu que la pista de gel, ja construïda, pogués donar cabuda a tan sols 7500 espectadors; el mínim exigit per Eurovisió són 8000 localitats.

(Foto: Israel Hayom)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »