La KAN confirma l’ingrés del dipòsit de 12 milions a Eurovisió

Final de l’eurodrama! L’Ens públic de ràdio i televisió d’Israel (KAN) ha confirmat finalment que s’ha fet càrrec del dipòsit de 12 milions d’euros requerit per la xarxa Eurovisió, que suposen el compromís de que assumeix l’organització del Festival d’Eurovisió 2019. Tot i això, no ha precisat d’on ha aconseguit els diners, malgrat que la Premsa israeliana porta des de migdia esbombant que han hagut de demanar un préstec amb l’aval de l’Estat. Segons les mateixes fonts, el Ministeri de Finances d’Israel es faria càrrec del pagament del préstec en el cas que el Festival no s’acabés celebrant a Israel a causa d’un boicot internacional, d’una guerra o d’un desastre natural. I és que, en aquests supòsits, el certamen es traslladaria de país i Eurovisió hauria de recórrer al dipòsit de 12 milions per pagar-ne l’organització.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »