Anna Maria Bordas, exclosa, de moment, del procés per escollir nou Consell d’Administració de RTVE

La candidatura d’Anna Maria Bordas per formar part del nou Consell d’Administració de RTVE no ha estat acceptada. La causa de l’exclusió és no haver acreditat el seu títol de periodista. Per això, la cap de la Delegació espanyola al Festival d’Eurovisió té un termini de set dies per poder fer al·legacions i presentar la documentació requerida. Bordas continua sent la directora de Projectes Internacionals de TVE, raó per la qual res no indica que abandoni el projecte eurovisiu espanyol de 2019, tot i els recents canvis en la cúpula directiva de la televisió pública. Igual que Bordas, també ha estat rebutjada la candidatura d’Eladio Jareño, director de TVE, que no ha acreditat el títol universitari. En el mateix cas es troben el barceloní Ramon Colom, que va ser director de TVE entre 1990 i 1996; i els periodistes Paloma del Río i Daniel Domenjó. En total, segons publica en la seva edició d’avui el Butlletí Oficial de l’Estat, han estat 86 les candidatures excloses i 17 les que s’han acceptat.

(Foto: Emporda.info)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »