Configurada la final de la Pre andorrana per escollir representant a l’OGAE Song Contest 2018

Ja es coneixen els vuit temes que passen a la final de la prèvia amb què OGAE Andorra escollirà el tema amb què participi a l’OGAE Song Contest 2019. Un cop fet el recompte de les votacions a les semis, les propostes classificades són:

  • Doctor Prats, ‘Caminem lluny
  • Búhos, ‘Volcans
  • Els Amics de les Arts, ‘El seu gran hit
  • Joan Dausà, ‘La gran eufòria
  • Els Catarres, ‘Fins que arribi l’alba
  • Blaumut, ‘Vint-i-un botons‘ i ‘Cam a casa
  • Joan Rovira, ‘Encara tenim temps

Per tant, han quedat eliminades, de la primera semifinal ‘L’estiu és llibertat‘ de Búhos, amb 98 punts; ‘Sa cançó de s’estiu‘ de Pèl de Gall (75), ‘La Laura diu que no‘ de Va! (67) i ‘No vull ser normal‘ de Mareselva (63). De la segona semifinal, han quedat fora de les quatre primeres places ‘Si tot va bé‘ d’Animal (98 punts), ‘Tot i res‘ de Novembre Elèctric (73), ‘Som transparents‘ del Petit de Cal Eril (58) i ‘Pel que fa al la-la-la de fer-se l’indie‘ de Salvatge Cor (56). Ara, els socis i les sòcies d’OGAE Andorra poden votar la seva cançó preferida fins al pròxim divendres a les 20.00h.

(Foto Blaumut: Muzikalia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »