Reviu Eurovisió 2018 amb peces de Lego!

Es diu Alexandro Kröger Degerfeldt i és suec, és l’administrador de la pàgina personal LEGO:Eurovision a Facebook. Acaba de publicar un espectacular video on es pot veure el resum del Festival d’Eurovisió 2018 fet amb peces de Lego; des de la presentació de totes i cadascuna de les 26 actuacions de la gran Final de Lisboa, a les posades en escena, l’interval act amb Salvador Sobral i Caetano Veloso i les votacions. L’artista també disposa d’un canal propi a YouTube, titulat EurovisionWithToys, on va penjar fa tres mesos el seu primer treball, que combina la construcció del diorama amb la producció de video; en aquest cas es tractava de l’actuació que Sobral va fer l’any passat sobre l’escenari de Kiev, on es va donar a Portugal la seva primera victòria eurovisiva. L’any passat ja va fer el resum d’Eurovisió 2017, on s’inclou uns segons de l’actuació de Manel Navarro i els seus músics. Kröger també ha construït diorames de diferents actuacions eurovisives, més enllà de les cites de Kiev i Lisboa; Mans Zelmerlöw, Loreen, Sergey Lazarev, Abba, Conchita Wurst o Loïc Nottet són altres dels números escollits per recrear el món del Festival en les seves creacions.

(Foto: LEGO:Eurovision)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »