El Govern garanteix que si Jerusalem acull Eurovisió, el Festival es farà dissabte

Si Jerusalem és escollida com a ciutat seu, “hi haurà assajos dissabte; haurem d’explicar-ho als partits religiosos i argumentar que això no depèn de nosaltres“. Són paraules de Miri Regev, ministra de Cultura d’Israel, a Ynet un cop els líders del partit ultraortodox Shas han tornat a exigir que l’organització del Festival no violi el descans setmanal preceptiu dels jueus i que s’extén entre el vespre de divendres i la nit de dissabte. Regev ha puntualitzat que durant el Sàbat només hi haurà assajos, no pas obres de construcció de l’escenari. “Eurovisió sempre es fa en dissabte; així es va fer quan Jerusalem el va acollir; haurem d’arribar a un acord amb els partits religiosos en aquesta qüestió“, ha afegit.

(Foto: ArtNet News)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »