Un documental de La Sexta assegura, amb veu d’Íñigo, que Franco va comprar Eurovisió 1968

Hi va haver tongo. Ens ho explica José María Íñigo. Diu que és de domini públic que directius de Televisió Espanyola va viatjar per Europa per comprar sèries que mai no es van emetre, varen contractar concerts amb grups i cantants desconeguts de qui mai no se’n va saber res i que aquestes compres es varen traduir en vots. I amb aquests vots comprats Massiel va guanyar Eurovisió“. Declaracions explosives de Montse Fernández a Fórmula TV en relació al documental dirigit per ella i que La Sexta emetrà demà diumenge a partir de les 23.05 hores. Segons ella, “el règim estava absolutament necessitat d’una bona imatge exterior. Si repasses el NO-DO, t’adones de totes les festes que varen organitzar, de com varen convertir Massiel en una heroïna nacional… va ser excessiu per a un festival de la cançó“. De fet, les afirmacions que escoltarem en el documental, titulat “1968. Yo viví el Mayo español“, no és el primer cop que es fan.

(Foto: La Voz de Galicia)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »