Representants d’Eurovisió desembarquen a Israel per inspeccionar les ciutats candidates

Representants de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) han arribat avui a Israel per inspeccionar Tel Aviv, Jerusalem i Eilat, les tres ciutats candidates a organitzar el Festival d’Eurovisió 2019 i els recintes que proposen per acollir el certamen. En el programa de la visita és previst que es reuneixin amb membres dels equips directiu i tècnic de la KAN, la cadena pública de televisió d’Israel, per debatre els detalls tècnics de com s’organitzaria el Festival en cadascuna de les tres ciutats que en volen ser seu, valorant-ne especialment els aspectes relacionats amb la seguretat de tots els participants, els fans i la Premsa especialitzada, i la mobilitat entre l’aeroport i el centre de la ciutat i tots els escenaris del Festival, és a dir, el pavelló on se celebraria el show, la cerimònia de la Red Carpet i el Village. Un altre dels aspectes que tindrà en consideració l’UER serà la capacitat hotelera de la ciutat seu i la capacitat de construir nous hotels d’aquí al maig, en cas que alguna de les candidates faci curt.

(Foto: Pais Arena)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »