L’UER finalitza la inspecció oficial dels possibles escenaris d’Eurovisió 2019

Feina feta! La delegació de representants de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), encapçalada pel supervidor executiu del Festival, Jan Ola Sand, ha finalitzat la seva visita de dos dies a Israel. Durant el seu viatge, i acompanyat de la supervisora d’esdeveniments de l’UER, Nadja Burkhardt, Sand ha visitat Jerusalem i Tel Aviv, on ha pogut conèixer els recintes que cadascuna de les ciutats proposen per acollir el Festival; el Pais Arena, en el primer cas, i el nou recinte firal, en el de Tel Aviv. Sand i Burkhardt també s’han reunit amb una delegació d’Eilat, que els ha presentat el projecte de construcció d’un recinte efímer especialment pensat per a Eurovisió en un espai del port de la ciutat. Segons Eurovisió, el pròxim mes de setembre el Grup de Referència del Festival d’Eurovisió valorarà totes loes propostes i en triarà una de mutu acord amb la televisió pública d’Israel, la KAN, amb qui l’UER també s’ha estat reunint aquests dos dies de visita oficial.

(Fotos: UER)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »