Els ‘Volcans’ de Buhos representaran Andorra a l’OGAE Song Contest

El tema ‘Volcans‘ del grup Buhos representarà Andorra a l’OGAE Song Contest 2018. La cançó ha estat la més votada en la final de la preselecció, en què competien vuit temes. ‘Volcans‘ ha sumat 165 punts, i ha deixat en segon lloc  La classificació final ha quedat així:

1.- Buhos, ‘Volcans‘, 165

2.- Els Catarres, ‘Fins que arribi l’alba‘, 144

3.- Blaumut, ‘Com a casa‘, 122

4.- Els Amics de les Arts, ‘El seu gran hit‘, 116

5.- Joan Dausà, ‘La gran eufòria‘, 115

6.- Doctor Prats, ‘Caminem junts‘, 114

7.- Blaumut, ‘Vint-i-un botons‘, 102

8.- Joan Rovira, ‘Encara tenim temps‘ , 88

La primera semifinal també la varen guanyar els Buhos amb el tema que finalment representarà Andorra a l’OGAE Song Contest. Els seus ‘Volcans‘ van aconseguir 147 punts, seguits dels Amics de les Arts (‘El seu grat hit‘) segons amb 140, Doctor Prats (‘Caminem junts) tercers amb 133 i Joan Dausà (‘La gran eufòria‘), quart amb 105. En la segona, el primer lloc va ser per Joan Rovira (‘Encara tenim temps’), amb 149 punts, seguit dels Catarres (‘Fins que arribi l’alba‘) amb144, Blaumut, tercers amb ‘Vint -i-un botons‘ amb 141 i quarts amb ‘Com a casa‘, que en va sumar 109. Buhos és un grup de Calafell format al 2005. El seu ‘Volcans‘ és la pista número 1 del seu sisè treball discogràfic, titulat ‘La gran vida‘, publicat el passat mes de febrer.

(Foto:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »