Suzy es querella contra l’allau d’insults i amenaces a les xarxes socials

Suzy interpretarà Eu quero ser tua a Copenhaguen
La representant portuguesa i el compositor del tema Eu quero ser tua s’han querellat contra els autors dels insults i les amenaces que han rebut des que es van proclamar vencedors del Festival da Canção el passat dia 15 de març. Suzy i Emanuel ho van anunciar recentment en roda de premsa. Pocs minuts després d’aconseguir el passaport a Copenhaguen, Suzy va començar a rebre xiulets de part del públic que presenciava la final portuguesa mentre alguns espectadors abandonaven el pati de butaques del Convento do Beato (Lisboa), escenari del Festival. Minuts després, es penjava a la xarxa Youtube una paròdia de la seva cançó, que en aquest cas duia per títol Eu quero ser puta.
Les xarxes socials portugueses han bullit des d’aquell dia, i s’han omplert de desqualificacions tant a Suzy com a Emanuel, autor força conegut en aquell país. Fins i tot es va publicar el número de mòbil del compositor, i tan ell com l’artista han rebut amenaces de mort. Per aturar aquesta allau d’accions intimidatòries, cantant i autor han decidit presentar una querella criminal contra tots aquells que els han difamat i amenaçat.
La final del Festival da Canção portuguès ja va començar amb pol·lèmica, ja que els dos principals favorits de la gala, Catarina Pereira i Rui Andrade, van insinuar que Emanuel havia comprat vots telefònics, i van valorar la possibilitat de no presentar-s’hi per competir. Suzy va aconseguir el 41,56% del televot, deixant enrere Pereira (23,58%) i Andrade (14,56%). Portugal participarà en la primera semifinal eurovisiva de Copenhaguen. Suzy actuarà en el tretzè lloc de la gala, just després de Valentina Monetta (San Marino) i abans dels holandesos The Common Linnets.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »