Tel Aviv’19: Només 4000 entrades per a fans en cada show?

Encara no hi ha confirmació oficial, ni per part d’Eurovisió ni per part de la KAN, la cadena pública de televisió d’Israel, però la Premsa d’aquell país ha començat a fer circular la notícia que tan sols es posaran a la venda 4000 entrades per show, les dues semis i la gran Final d’Eurovisió 2019. Segons el diari Israel Hayom, el Pavelló 2 de la Fira de Tel Aviv tan sols pot acollir 9000 espectadors. Un cop s’hi hagin instal·lat l’escenari i tot l’espai tècnic necessari per a les retransmissions, es perdren 2000 seients. També caldrà restar-hi 3000 localitats més, perquè els tiquets es posaran a disposició de la Unió Europea de Radiodifusió i de totes les televisions participants en el certamen. Això deixa, tan sols, 4000 entrades disponibles per al públic general. Cal recordar que, segons el mateix diari, la Green Room s’ubicarà fora del Pavelló 2 per un a qüestió d’espai. Ogae Internacional, la federació de clubs de seguidors del Festival d’Eurovisió, tampoc no s’ha pronunciat, de moment, al respecte.

(Foto: Fira de Tel Aviv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »