Tel Aviv podria vendre tiquets per veure les gales al pavelló on es muntarà la Green Room

Tel Aviv podria vendre entre 2000 i 3000 entrades per presenciar Eurovisió 2019 des del Pavelló 1 de la Fira de Mostres, en què s’ubicarà la Green Room. Ho explica el diari israelià Ynet. Això podria elevar fins a 10.000 les entrades disponibles per a cada show, després que es desvetllés que el nou Pavelló 2, on es faran els concerts, quedaria amb un aforament màxim de 7000 seients un cop s’hi instal·lin l’escenari i la zona tècnica per fer possibles les retransmissions dels shows. En el Pavelló 1, d’aquesta manera, hi hauria pantalles gegants, que permetrien veure en directe les semifinals i la Gran Final d’Eurovisió 2019, una fórmula semblant a la d’Estocolm 2016, en què els fans varen poder seguir el Festival des del Tele2 Arena, a tocar del Globen, però amb la diferència que a Suècia, en aquest recinte no hi havia la Green Room. De moment, ni la xarxa Eurovisió ni la televisió público d’Israel, la KAN, han confirmat ni desmentit aquesta informació. El Pavelló 1 de la Fira de Mostres de Tel Aviv té 5100 metres quadrats i 10 metres d’altura.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »