Escollides les seus de la Welcome Party i de l’Eurovillage de Tel Aviv’19

El Museu d’Art de Tel Aviv acollirà la Welcome Party del Festival d’Eurovisió 2019. Per la seva banda, l’Eurovillage s’ubicarà al passeig marítim de la ciutat. El comitè organitzador del Festival ha anunciat que aquest serà l’Eurovillage més gran que s’hagi muntat mai fins ara. El Museu d’Art de Tel Avivi ocupa actualment tres edificis, el més modern dels quals va ser inaugurat al 2011. Projectat per l’arquitecte nordamericà Preston Scott Cohen, ha esdevingut una de les icones del Tel Aviv contemporani; s’ubica al centre mateix de la ciutat, que presumeix de ser la capital cultural d’Israel. És on s’exposa la secció d’art visual de la institució, que també acull un arxiu d’arquitectura israeliana. El passeig marítim de Tel Aviv, conegut amb el nom de Teyelet, connecta la ciutat vella, Jaffa, i el port. Els organitzadors del certamen també preparen un extens programa d’activitats paral·leles que se celebraran arreu de la ciutat.

(Foto: Photoeditor61)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »