Ucraïna assegura que la seva televisió no ha plegat i que participarà a Tel Aviv’19

L’UA:PBC plega. No. L’UA:PBC encara funciona en les seves emissions digitals“. És la resposta oficial de la cadena pública de televisió d’Ucraïna després que diversos mitjans especialitzats es fessin ressò de l’apagada de les seves emissions a causa d’una crisi de solvència econòmica. L’emissora precisa que ha deixat d’emetre el senyal analògic perquè és un format tecnològic “desfassat i la majoria dels membres de la Unió Europea de Radiodifusió tampoc no el fan servir“. D’aquesta manera, a través d’un fil de piulades a Twitter, la cadena convida a seguir les seves emissions digitals i a “no creure’s les fake news“. Tot i això, la direcció de la companyia reconeix que no entrava en els seus plans fer l’apagada analògica en aquests moments. No precisa per quina raó ha acabat prenent aquesta decisió, però matisa que en cap cas aquesta mesura signifiqui que l’UA:PBC deixi d’emetre ni que “no participi en els esdeveniments d’Eurovisió“. D’aquesta manera, l’emissora manté el compromís de participar el Festival de 2019, que tindrà lloc a Tel Aviv el pròxim mes de maig.

(Foto: The Sun)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »