TVE prepara una gala eurovisiva amb 10 temes

Encara no en sabem ni la data aproximada, però sí que la gala en què els espectadors triaran els representants espanyols a Tel Aviv’19 tindrà 10 cançons. Atenció! La tria final la faran únicament els televidents! TVE ha desvetllat que es podran enviar temes entre l’1 i el 15 de novembre, i que, paral·lelament, la televisió pública demanarà a determinats autors que prenguin part en aquest concurs de selecció enviant, també, les seves propostes. Els compositors hauran de precisar per a quin dels participants d’Operación Triunfo han pensat les seves peces; TVE es reserva el dret d’atribuir-les a unes altres veus. Es crearà un jurat d’experts que triaran 10 cançons d’entre les que s’hagin rebut seguint la convocatòria oberta de temes. Aquest jurat l’integraran dos professionals de la indústria discogràfica, un membre de TVE i dos eurofans: un, d’OGAE Espanya i un altre d’AEV. Pel que fa a la convocatòria tancada, un jurat composat per dos professors de l’Acadèmia d’Operación Triunfo i membres de TVE triaran deu temes més. En total, doncs, 20 cançons. L’Acadèmia del programa decidirà, aleshores, com se les repartiran els setze candidats a representar Espanya a Eurovisió; que són tots els concursants que varen entrar al programa després de la gala zero; inclosos tots els que vagin sent expulsats del show. Aixó significa que, en la gala eurovisiva, hi haurà duos o trios i no només solos. Un cop fetes les reparticions, les propostes seran enregistrades i penjades a un web, on el públic votarà les seves favorites. Només les tres més votades es classificaran per a la gala eurovisiva. Les altres set propostes les escollirà el jurat composat per professors de l’Acadèmia i representants de TVE.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »