Bulgària renuncia a Tel Aviv’19 a causa de la manca de finançament

Bulgària no participarà al Festival d’Eurovisió 2019 a causa de l’elevat cost que suposa prendre part en el certamen. Tot i que inicialment la cadena pública de televisió d’aquell país, la BNT, havia compromès la seva participació en el show, finalment ha optat per donar-se’n de baixa perquè “els costos del projecte excedeixen de molt la capacitat financera de la BNT“, segons ha fet pública la cadena a través del seu perfil de Twitter. Renunciar al Festival no és l’única mesura que ha decidit prendre la direcció de l’emissora per solucionar la seva crisi financera. Segons han explicat fonts de la cadena a Esctoday, participar al Festival d’Eurovisió suposa una despesa de 5,3 milions de d’euros, al marge del que implica preparar una tria de cançó i representants, enregistrar el videoclip, preparar la posada en escena i fer la promoció  internacional de la candidatura. Immediatament després d’aquest anunci, s’ha creat a la plataforma Change.org una petició per demanar la BNT que reconsideri la seva retirada del Festival.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »