Tel Aviv oferirà allotjament en un creuer amb capacitat per a 2000 persones

Tel Aviv oferirà allotjament en un creuer durant la setmana eurovisiva. Ho ha anunciat el Canal 12 de la televisió israeliana. Segons la mateixa informació, les autoritats locals ja ho han acordat ja amb una naviliera italiana, que podrà dur a Tel Aviv un creuer amb 500 habitacions i capacitat per a 2000 persones. El creuer tindrà la seva pròpia programació de festes i, fins i tot, es preveu fer-hi un espectacle de pirotècnica. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Tel Aviv vol ampliar l’oferta d’allotjament a la ciutat durant el certamen, més enllà de les 8000 habitacions d’hotel oficialment registrades dins el nucli urbà, i les 3000 en una primera corona de la rodalia. També es pretén fer una oferta d’allotjament barat en comparació als preus de la majoria d’hotels de la ciutat, segons ha reconegut l’Ajuntament al web Wiwibloggs.

Per una altra banda, Tel Aviv enfortirà la programació de l’Eurovillage amb un altre esdeveniment cultural que es dóna cita any rere any a la ciutat; la Nit Blanca (Laila Lavan, en hebreu). Això suposarà instal·lar en diferents punts de Tel Aviv tants escenaris com països participin al Festival de l’any que ve. Amb un pressupost de mig milió d’euros, la Nit Blanca consistirà a programar un concert de tots els artistes que prenguin part en el certamen; és per això que els organitzadors de l’esdeveniment contactaran amb totes i cadascuna de les ambaixades dels països que confirmin presència a Tel Aviv’19. L’Eurovillage, per la seva banda, s’instal·larà al parc Charles Clore, ubicat al passeig marítim de la ciutat. S’ha previst dividir-lo en set àmbits temàtics diferents, com ara la cuina israeliana, el ioga, els esports i els DJ, segons ha informat aquesta setmana el Canal 14 d’Israel. La zona és l’escenari habitual de la programació musical dels multitudinaris Gay Pride que se celebren a Tel Aviv. Els organitzadors del Village preveuen que s’hi puguin programar concerts dels quatre guanyadors israelians del Festival d’Eurovisió.

(Foto: CruiseMapper)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »