‘Dare to dream’; eslògan oficial de Tel Aviv’19

Dare to dream“. És l’eslògan oficial del Festival d’Eurovisió 2019, que va ser anunciat ahir diumenge a Tel Aviv per Jan Ola Sand, supervisor executiu del certamen. Segons va explicar als mitjans de comunicació després de reunir-se amb el primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu, l’eslògan fa referència a les sensacions que genera el Festival en els artistes que hi prenen part; “ser a l’escenari, atrevir-te a somiar que pots guanyar el Festival d’Eurovisió, tenir prou valor, tenir prou seguretat; ser allà a dalt cantant per a una audiència mundial!, és una cosa amb què val la pena somiar. És el que va fer la Netta en l’última edició, quan va actuar a Lisboa. Ella va sortir a l’escenari amb un somni, el de retornar de nou el Festival d’Eurovisió a Israel. I ho va aconseguir“. Per a Sand, l’eslògan ve a resumir, també, l’esperit del Festival, “això va d’inclusió, de diversitat i d’unitat!“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »