El Regne Unit, amb ‘Scared of the dark’, guanya l’OGAE Song Contest en què Andorra acaba 21a

El Regne Unit ha guanyat l’OGAE Song Contest 2018 amb el tema ‘Scared of the dark‘, del quintet Steps. Els britànics han sumat 230 punts, pel davant de la grega Eleni Foureira, que concursava amb el seu nou èxit ‘Vasilissa‘ (171) i d’Irlanda, representada per Kodaline amb ‘Follow your fire‘ (174 punts). Completen el Top 5 Itàlia, amb Giorgio & Marco Mengoni i ‘Come neve‘ (131 punts) i Bèlgica, amb Charlotte i el tema ‘Ta peau‘ (110 punts). Andorra, que enguany estava representada pel grup de Calafell Buhos i el tema ‘Volcans‘, ha acabat el vint-i-unè lloc amb un total de 25 punts. Andorra ha rebut el 12 de Portugal, 3 d’Espanya i de Txèquia, 2 de Xipre, 1 de Macedònia i 1 més dels amfitrions, Austràlia. Espanya, amb Lola Índigo i el tema ‘Ya no quiero ná‘, n’ha sumat 35 i ha finalitzat en el lloc número 15. Andorra ha estat l’únic jurat a atorgar el 12 a OGAE Espanya. La resta de punts d’Andorra han estat per a Ucraïna (1), Hongria (2), Irlanda (3), Bulgària (4), Bèlgica (5), Regne Unit (6), França (7), Grècia (8) i Itàlia (10). El Top Bottom del concurs l’han ocupat Txèquia, en el lloc 27 amb Mirai i la cançó ‘Chci tančit‘ (10 punts), Portugal i Salvador Sobral, amb el seu darrer èxit ‘Mano a mano‘ (4 punts) i Bielorússia, amb Skynet i el tema ‘Kakhanaya‘ (2 punts). Podeu veure el videoclip de la cançó guanyadora i tota la votació en el vídeo que ha preparat OGAE Austràlia, organitzador del concurs.

(Foto: Odi O’Malley)

Results

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »