La Premsa israeliana assegura que Florian Wieder dissenyarà l’escenari de Tel Aviv’19

Florian Wieder dissenyarà l’escenari del Festival d’Eurovisió 2019. Ho assegura aquest matí la Premsa israeliana, a l’espera que la xarxa Eurovisió o la KAN, televisió pública d’Israel, facin oficial la informació. Wieder hauria guanyat així el concurs públic d’idees que va convocar l’emissora israeliana ara fa un mes, en un procés on tan sols hi varen participar professionals de reconegut prestigi a qui va convidar directament la KAN. Junt a l’alemany, també es va demanar a Avi Fahima i a Maya Hanoch que hi prenguessin part. Hanoch té experiència en l’àmbit eurovisiu, ja que va dissenyar l’escenari de Jerusalem’99. De ser certa la informació, aquesta seria el sisè cop que Florian Wieder treballaria en el disseny escènic d’un Festival; ja ho va fer a Düsseldorf’11, Bakú’12, Viena’15, Kiev’17 i Lisboa’18. En el seu currículum també hi ha els treballs dels escenaris de l’X factor britànic i l’americà, els de l’America’s Got Talent, el Britain’s Got Talent i els de concerts d’artistes com ara Robbie Williams i U2.

(Foto: AzerNews)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »