Toñi Prieto sobre el fracàs a Lisboa’18: “Jo no faig cap autocrítica”

Sincerament, jo no faig autocrítica. L’actuació va ser impecable, la cançó va ser escollida popularment i per majoria (…) Si no ens voten a Europa, no sabem per què!, però estem molt orgullosos tant de la cançó com de la posada en escena“. Paraules de Toñi Prieto, cap d’Entreteniment de TVE, a Fórmula TV després de recollir el Premi Iris de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió, concedit a Operación Triunfo com a millor programa de televisió de 2018. En la mateixa entrevista, Prieto ha assegurat que l’Ens públic encara està treballant en la fórmula de la tria dels representants espanyols de Tel Aviv’19 i anunciava que “ho anireu veient a poc a poc“. La raó per que un cop més s’hagi optat per OT per escollir els representants eurovisius és que entre els 16 concursants del programa “hi ha molt bones veus i, a més, se’ls està formant!“. Qüestionada sobre els índeixs d’audiència una mica més baixos que l’edició de l’any passat, Prieto ha dit que “hem de donar temps!“, convençuda que finalment el show tindrà el mateix èxit que l’última edició. Prieto ha recordat que en l’edició de l’any passat, i fins que el públic no va conèixer els participants i es va acabar d’enganxar a programa, també “va costar una miqueta!“.

(Foto: Vertele)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »