Jan Ola Sand garanteix que Tel Aviv’19 serà un festival totalment despolititzat

És un fet; els tres shows i tot el que farem al seu voltant estarà despolititzat!“. Són paraules de Jan Ola Sand, supervisor executiu del Festival d’Eurovisió, en una entrevista concedida al diari israelià Haretz. Segons l’executiu, “fins i tot els polítics han entès que si intenten polititzar Eurovisió perjudicaran la seva imatge. La millor manera de presentar Israel al món és treballar sense intervenir políticament i sense manipular. La gent se n’adonaria tan aviat com ho fessin!“. Per una altra banda, Sand assegura que “no he vist cap moviment de boicot per part dels nostres membres“, puntualitzant que la xarxa Eurovisió no està constituïda per països, sinó per emissores de televisió, i que “cap ni una” no ha fet cap esment a un boicot pel fet de què el certamen tindrà lloc a Israel. El supervisor executiu sí que ha mostrat la seva preocupació per l’escassedat i el preu dels allotjaments a Tel Aviv; “és un problema real“, ha afegit. Sand ha avançat que algunes delegacions segurament s’hauran d’allotjar fora de la ciutat, i això farà que determinats portaveus en facin referència a la Premsa, la qual cosa perjudicarà la imatge de Tel Aviv. De moment però, Eurovisió, segons Sand, treballa per garantir que totes les delegacions, alguns VIPs i els mitjans de comunicació internacional tinguin allotjament disponible, “no serà un problema aconseguir-ho“, ha sentenciat.

(Foto: Oikotimes)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »