TVE ha rebut ja 336 cançons per a la gala d’Eurovisió

Encara falten dos dies per finalitzar el termini per presentar temes que aspirin a representar Espanya a Eurovisio i TVE ja ha rebut 336 cançons. Ho va fer públic ahir la cadena a través del seu perfil oficial de Twitter. La xifra és considerablement superior a les 200 que s’havien rebut l’any passat un cop finalitzat el termini. Segons l’Ens públic, entre les cançons rebudes n’hi ha d’autors que no són pas desconeguts en l’àmbit eurovisiu. Els temes pop i les balades són els gèneres predominants. També n’hi ha alguns escrits en les altres llengües oficials de l’Estat. Entre les cançons candidates, hi ha la que Cepeda i David Santisteban han composat per a Famous. En la gala en què es triarà el representant d’Espanya a Tel Aviv’19 intervindran tots els alumnes de l’Acadèmia d’OT d’enguany, fins i tot els que ja han estat expulsats del programa. Els fans podran votar les seves favorites d’un total de 20 cançons. Les tres favorites passaran directament a la gran final. Les altres set les escollirà un jurat d’experts. La data del programa encara està per confirmar.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »