OT rebrà aquesta nit al Liceu dos Premis Ondas

El programa de TVE Operación Triunfo serà guardonat aquesta nit amb el Premi Ondas al millor programa televisiu d’entreteniment i el de fenòmen musical de l’any. El jurat dels guardons ha destacat que el talent show de la cadena pública ha connectat amb una nova generació d’espectadors i ha esdevingut un èxit amb audiències globals “gràcies a la seva representació d’un jovent amb talent i compromesa amb els valors de la diversitat i la igualtat“. El jurat també ha valorat el fenòmen global que ha suposat OT, no només pel programa televisiu en sí, sinó per la repercussió que ha generat a les xarxes socials i que ha arribat, fins i tot, a Llatinoamèrica. La gala de lliurament dels 65 Premis Ondas, que serà conduïda per Juan Carlos Ortega, tindrà lloc aquesta nit al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i comptarà amb les actuacions de Manolo García, Love of Lesbian i Macaco.

(Foto: El Confidencial)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »