L'”Amar pelos dois”, escollida per a formar part del European Union Song Book

L'”Amar pelos dois” de Salvador i Luísa Sobral, com a intèrpret i autora, respectivament, formarà part del European Union Song Book, una iniciativa nascuda a Dinamarca el 2015 amb la intenció de triar sis cançons emblemàtiques de cadascun dels països de la Unió Europea (UE). La idea consisteix a traduir totes i cadascuna de les lletres dels temes escollits en tots els idiomes oficials de la UE. Les cançons que representen cada país les estan escollint jurats d’experts, que integren personal docent i estudiants de música i cantants de cors. De cada país s’està escollint un tema que parli d’amor, un altre de la Natura, un sobre pau i llibertat, un altre sobre fe, un cinquè que sigui tradicional i un sisè, per a públic infantil. De moment ja s’han escollit les cançons de 16 països; en queden, així, 12 per triar, entre ells, Espanya, que ho farà el pròxim mes de gener.

(Foto: Blitz)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »