Miki ho peta amb la primera cançó en català a OT i el públic el tria com a favorit de la setmana

Marxa i alegria, tal com exigeix el tema de Txarango ‘Una lluna a l’aigua‘, i el públic absolutament bolcat amb en Miki, el terrassenc d’OT, que a més, va acabar sent escollit com el favorit de l’audiència. Envoltat de nou músics i d’un públic que no va parar ni un moment de cantar amb ell, el concursant català va fer una volta per tota la passarel·la de l’estudi. Roberto Leal, que tot just acaba de rebre el Premi Antena de Oro 2018, el va rebre ballant; de fet, Leal va anunciar al seu compte de Twitter la imminència del programa d’ahir amb un significatiu “Oy, oy, oy, ay, ay, ay, vamos a por la gala 9 de OT”. Era el primer cop que el talent show més popular que hi ha hagut mai a la televisió estatal escollia una cançó en català; precisament el tema que va representar Andorra a l’Ogae Song Contest de l’any passat. La tria no va restar exempta de certa polèmica, ja que l’Acadèmia d’OT va decidir suprimir la frase “de Catalunya al món” del text. Txarango, que es troba actualment al Brasil actuant i ajudant les comunitats indígenes, no ha fet mai cap esment al tema però sí que va desitjar molta sort via Twitter a en Miki. Tot i que no disposen de gaire Internet, els catalans van assegurar que intentarien veure on line l’actuació de l’egarenc. La gala d’ahir dimecres va registrar un 16,2% de share amb gairebé 4,5 milions d’espectadors.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »