Carlos Jean despenja la seva ‘cançó perfecta’ per a Eurovisió per retocar-la davant l’allau de crítiques

Allau de crítiques al que havia de ser la ‘cançó perfecta’ per a Eurovisió; tant per la melodia com per la lletra. El músic i productor gallec Carlos Jean s’havia proposat construir un tema especial perquè Espanya guanyés a Tel Aviv; per això, havia demanat la participació de qualsevol persona que hi estigués interessada; ell mateix va composar una base que va penjar a la xarxa, esperant que els fans aportessin diferents melodies, de les quals ell en va triar el millor per acabar composant la seva proposta. Però el resultat, tot i que el tema encara no està acabat de produir, no ha agradat gens i el músic ha decidit despenjar el tema per fer-hi alguns retocs, ja que hi havia algunes coses que, “per les presses” no li acabaven de quadrar. I a través del seu compte personal de Twitter demanava els fans que no siguessin massa virulents, amb les crítiques. En un video, Jean ha defensat que aquest pretén ser un “procés democràtic” amb què hauria preferit haver rebut més propostes que no pas crítiques, ja que inicialment s’esperava “una allau” de persones interessades a prendre part en el que ell considera “un experiment“. Sense precisar una xifra, sí que ha dit que han estat menys de 1700. S’espera que en breu l’artista torni a publicar una nova versió de la peça.

(Foto: Miusyk)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »