Xipre ja té enregistrada la seva cançó per a Tel Aviv mentre encara busca qui la defensi

Ho ha anunciat la cadena de televisió xipriota Alpha, en el transcurs del magazín With Love, Christiana; la cançó amb què Xipre participarà a Tel Aviv’19 ja ha estat enregistrada “i és millor que “Fuego”‘, segons la presentadora del programa. De fet, Alexander Papaconstantinou, autor de la peça, té previst viatjar pròximament a Suècia per entrevistar-se amb Christer Björkman i ultimar detalls sobre la posada en escena i la realització de l’actuació al Festival. Tot i això, Xipre encara no ha decidit qui l’haurà de representar. Segons la premsa d’aquell país, la cadena pública de televisió hauria temptejat Tamta, que segons les mateixes informacions també hauria rebut una proposta de Grècia. Tamta, nascuda a Geòrgia, va emigrar a Grècia al 2003, quan tenia 22 anys, per participar en el SuperIdol d’aquell país. Quatre anys més tard, va formar part del trio d’artistes que optaven a representar Grècia a Helsinki en una final nacional que va guanyar Sarbel. Tamta, de moment, no s’ha pronunciat al respecte.

(Foto Tamta: Girls in the Music around the World)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »