Kazakhstan no debutarà a Tel Aviv’19

Kazakhstan no participarà al Festival d’Eurovisió 2019. Ho ha assegurat aquesta tarda a Minsk el supervisor executiu del certamen, Jan Ola Sand. La cadena pública de televisio d’aquell país, la Khabar Agency, va ser convidada a participar en el Festival d’Eurovisió Júnior que es farà aquest diumenge a la capital de Bielorússia, com a membre associat de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), però la seva entrada al Festival d’artistes adults haurà d’esperar. Segons Sand, aquest és un tema que no s’exclou del tot, a l’UER, però que s’ha de tractar des d’una perspectiva més àmplia i no pas com a un fet aillat, com seria convidar el país al show, igual que es va fer en el seu moment amb Austràlia. Kazakhstan serà un dels 20 participants del Festival Júnior; rècord absolut des que el certamen es va començar a celebrar al 2003. Entre ells, a més, també hi haurà el País de Gal·les, donada la retirada momentània del Regne Unit.

(Foto: Eurovoix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »