Disponibles les demos dels primers 17 temes que aspiren a representar Espanya a Tel Aviv’19

El web eurovisiu de RTVE ha publicat snippets d’un minut dels primers 17 temes que aspiren a representar Espanya al Festival d’Eurovisió 2019. Els fans poden votar les seves favorites fins al pròxim dia 2 de gener. Les que aconsegueixin més vots es classificaran directament per a la gran Final, que se celebrarà als estudis d’Operación Triunfo al Parc Audiovisual de Terrassa al mes de gener. El procés per votar requereix votar obligatòriament tres cançons i identificar-se amb els perfils de Facebook, de Twitter o registrar-se al web de RTVE. Un cop emès el vot, caldrà validar-lo des d’un enllaç que TVE haurà enviat al correu electrònic. L’operació no es podrà repetir fins a passades 24 hores d’un vot ja emès. Un jurat intern de TVE escollirà les altres set cançons que configuraran la Final. Famous, coronat guanyador d’OT en la gala final d’ahir dimecres, defensa el mig temps “No puedo más“. La temàtica general de les peces és l’amor; les relacions que són a punt de començar o les que ja s’han acabat. Destaca, però, “La clave“, de Natalia, tracta de l’autoestima en contrast amb la repercussió que moltes persones volen tenir en les xarxes socials. La lletra diu que “cada minuto quieres colgar algo en una red social; piensas que así eres alguien más (…) Dejas la vida pasar pendiente de gustar a no sé quién. No te tienes que inventar ninguna realidad que sonría y ser sólo tú; eres tú la clave“. En les primeres hores de votació, les tres cançons més votades són “Muérdeme”, de María, “La clave”, de Natalia, i “No puedo más“, de Famous. De moment, no s’ha fet pública la identitat dels autors de cada peça.

(Foto: El Mundo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »