300 triangles inspirats en l’Estrella de David, presidiran l’escenari de Tel Aviv’19

L’escenari de Tel Aviv’19 el presidiran 300 triangles, dissenyats a imatge de l’Estrella de David, un dels emblemes del judaisme que apareix, també, en la bandera d’Israel. Ho desvetlla el web Wiwibloggs. Els triangles, de 2,5 metres cada costat, seran d’alumini. Hi haurà altres elements a l’escenari; al 2019 tornaran les pantalles de LED, que varen desaparèixer de Lisboa’18 per ajustar el pressupost de l’organització. Segons Wiwibloggs, s’instal·larà una pantalla central de 450 metres quadrats més dues de laterals que, juntes, gairebé tindran les mateixes dimensions que la primera. El terra també serà de LED; tindrà aproximadament uns 100 metres quadrats de pantalles. Segons la mateixa informació, Tel Aviv també instal·larà 50 màquines per fer focs artificials, 8 dispositius per provocar l’efecte boira i un parell de ventiladors. Quan els vencedors del certamen surtin a recollir el trofeu, presumiblement a mans de Netta Barzilai, es deixaran caure 15 quilos de confeti daurat i platejat. De moment, l’organització de Tel Aviv’19 no ha donat cap detall sobre com serà l’escenari, que ha dissenyat, un cop més, Florian Wieder; autor dels que ja s’han vist als Festivals de 2011, 2012, 2015, 2017 i 2018.

(Foto: EurovisionWorld)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »