El ‘Muérdeme’ de María encapçala la votació dels fans

El tema ‘Muérdeme‘ de María encapçala la votació dels fans organitzada pel web de RTVE per tal de seleccionar tres dels 10 temes que participaran en la gran Final espanyola. En segon i tercer lloc, però amb molt poca diferència de vots, hi ha ‘Hoy he vuelto a reír otra vez’ de Noelia i ‘La clave‘ de Natalia. Completen el Top 5 el ‘No puedo más‘, de Famous, i el ‘Qué será luego‘, d’Alba Reche. A la part baixa, ‘A tu lado‘, la peça que canten a duo el mallorqúi Joan Garrido i Marilia; ‘El equilibrio‘, de Miki, i ‘Nunca fui‘, de Carlos Right. ‘Muérdeme‘ es un tema pop amb reminiscències àrabs que reivindica el paper de la dona a alhora de decidir si vol o no una relació; “Tu piel de corderito no me engaña a mi, que yo no soy la principiante aquí (…) yo decido si pierdo la decencia con tu mala influencia. Si yo quiero, tú quieres; si me atrevo, te atreves; si te llamo, tú vienes…“. María Villar, caracteritzada per la seva sinceritat, no ha ocultat el seu malestar perquè no tots els participants d’Operación Triunfo hagin rebut un tema amb què tenir opcions de representar Espanya a Tel Aviv. En el debat sobre Eurovisió, tot just després de finalitzada la temporada 2018 d’OT, ha dit que tampoc no està d’acord amb què Israel sigui la seu del certamen de l’any que vé; “és desafortunada” la tria de la seu, ha dit. L’artista madrilenya va ser la novena expulsada d’OT, el passat mes de novembre.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »