Barei estrena maternitat i publica el videoclip del seu darrer tema, ‘Bitter cold’

Ha en estat en qüestió de molt poques hores; Barei va parir la matinada d’ahir, dia de Sant Esteve, els seus dos bessons, India i León. Poques hores abans, publicava a través de les xarxes socials el videoclip del seu darrer tema, el ‘Bitter cold‘, que acumula gairebé 28.000 visualitzacions a YouTube quan encara no han passat ni 48 hores de la seva estrena. El tema d’inclou en el darrer treball discogràfic de l’artista madrilenya, titulat ‘You number one‘. En el clip, Barei lluu panxa en les darreres setmanes del seu embaràs, dins d’una banyera plena d’aigua i estirada en un llit. Amb veu trencada, la nova proposta musical de la intèrpret s’allunya del ‘Say yay‘, amb què va participar al Festival d’Eurovisió de 2016. Es tracta d’una balada intimista, cantada íntegrament en anglès, que explica un desencontre sentimental; l’espera d’un amor que no és correspost; “I feel like a little girl turning down the truth; waiting for you to say ‘I love you too’, but it’s not what you feel“. L’artista dedica la peça a Rubén Villanueva, el seu company i productor musical. Hores abans de parir, Barei va publicar un video en què se la veia ballant i, alhora, lluit panxa; “maybe my last dance before the great moment“, el presentava l’artista al seu compte de Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »