L’escenari de Tel Aviv tindrà forma de diamant

Un diamant brillant amb quatre passarel·les i un parell de ponts. És el primer que sabem sobre l’escenari que Florian Wieder ha dissenyat per al Festival d’Eurovisió 2019. Ho ha fet públic aquest mateix vespre la televisió pública d’Israel, la KAN, que ha penjat una imatge virtual del disseny de Wieder als seus perfils a Twitter i Facebook. Dues de les passarel·les faran 20 metres; les altres dues, 25. Els ponts, que connectaran l’escenari amb les passarel·les, tindran una llargada de 10 metres i una amplada d’entre 2,80 metres i 4,80 metres. L’escenari, en total, tindrà aproximadament una superfície de 500 metres quadrats. Tal com havia desvetllat uns dies enrere el web Wiwibloggs, el terra de l’escenari projectarà imatges i, al fons, s’instal·laran pantalles de LED, que retornen a Eurovisió després d’un any de descans a causa dels ajustos pressupostaris de Lisboa’18. El recinte del Centre Internacional de Convencions de Tel Aviv on se celebrarà el certamen acollirà uns 7900 espectadors. Aproximadament 3000 fans seguiran els shows dempeus, en una zona pròxima a l’escenari.

(Foto: KAN)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »