Ogae Espanya posa Conchita Wurst, Manel Navarro i Toñi Prieto entre els autors dels temes de TVE en la innocentada del dia

Conchita Wurst, Toñi Prieto, Manel Navarro, Tinet Rubira, Joan Manuel Serrat, Malú, Miguel Ríos, Raquel del Rosario, David Fernández (Rodolfo Chikilicuatre) i Thomas G:sson són algun dels autors de les 17 cançons que s’estan votant actualment al web de TVE per escollir les tres primeres finalistes de la gala d’Eurovisió 2019. És la innocentada del dia del web d’Ogae Espanya. La notícia comença de forma ben creïble, però a mesura que avança la llista dels suposats autors de les peces, comença  fer-se evident la broma, fins a rebentar en el cas de “Nadie se salva“, de Miki i Natalia. En aquest cas, Ogae Espanya informa que tant la música com la lletra són obra de Toñi Prieto, cap d’Entreteniment de TVE i responsable última de la tria de la representació espanyola al Festival. Segons el web, Prieto també és autora de temes com ara “Cortar cabezas“, “En la vida hay que ser fresca“, “Yo no hago autocrítica” i “Fue impecable“. Tinet Rubira hauria estat l’autor del tema “Qué quieres que haga“, de Julia, i la catalana Rosalia, de “La clave“, de Natalia. El duo Thomas G:sson i Tony Sánchez Ohlsson haurien tornat a treballar junts per composar “Hoy vuelvo a reir otra vez“, de Noelia, mentre que Conchita Wurst s’hauria fet càrrec del text en anglès del “Todo bien“, de Marilia, que hauria estat escrit per David Otero i Sonia & Selena. Més encara; Serrat i Miguel Ríos haurien escrit el “Nunca fui“, de Carlos Right, mentre que un tal Carlos Carlos Wrong Wrong haura composat el “Se te nota“, del mateix Carlos Right. Manel Navarro seria l’autor de “Sale“, de Damion. I Rafal Artesero, del “Qué será luego“, d’Alba, junt a Mari Carmen, autora del llibre “La casualidad: Causa y efecto“. Malú, segons la innocentada d’Ogae, hauria participat en la Pre espanyola amb el tema “Vuelve“, de Marta. La peça, a part de complir amb el tradicional compromís de molts mitjans de comunicació amb el Dia dels Sants Innocents, té un rerefons de crítica, ja que Ogae conclou el text amb un expressiu “l’espera ha valgut la pena! TVE ha complert amb el que va prometre: compositors de renom i èxit formen part de la preselecció espanyola per a Eurovisió 2019“.

Altres perfils eurovisius han aprofitat el Dia dels Sants Innocents per fer les seves bromes. El web Eurovision Spain anuncia que TVE prepara una Pre estil Melodifestivalen suec de cara al 2020. Raúl Gómez, autor de ‘Tu canción’, el tema amb què Alfred i Amaia van participar a Lisboa’18, anuncia en exclusiva que és fill de Roberto Leal, presentador d’Operación Triunfo. Que ho demostra una prova d’ADN i que, des d’abui mateix, passa a anomenar-se Raúl Leal. El compositor penja un muntatge fotogràfic en què se’l vei ajagut a les cames de Leal com si es tractés d’un nadó. El perfil de Twitter de la televisió de Bulgària ha informat que al final participaran a Tel Aviv’19, després d’haver anunciat la seva renúncia setmanes enrere a causa de la crisi financera de l’Ens públic. I el de San Marino, explicava que Valentina Monetta seria la seva representant, de nou, al Concurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »