Lucía Pérez 6 – Azúcar Moreno 0

Lucía Pérez va demostrar ahir que és una gran coneixedora de la trajectòria d’Espanya al Festival d’Eurovisió. L’artista era una de les convidades anit del show musical i d’humor Luar, de la televisió gallega. Però no era pas l’única eurovisiva en el plató del programa; l’acompanyaven les Azúcar Moreno. El programa les va fer jugar una mica; les va fer endevinar algunes cançons que han representat Espanya en el certamen. Tot i escoltar-se expressament amb el so distorsionat, Lucía Pérez no va tenir gaires problemes a endevinar-les totes; les sis que els varen posar. Més encara; un cop desvetllades les respostes, tampoc no va tenir cap problema a cantar-ne un tros, després d’endevinar, també, els artistes que les havien defensat.

Toñi i Encarni, les Azúcar Moreno, fins i tot van mostrar la seva sorpresa en descobrir que Julio Iglesias havia anat a Eurovisió; es pensaven que havia estat al Festival OTI. Lucía Pérez, així, es va marcar un 6-0 davant les extremenyes, endevinant el ‘Vivo cantando‘ de Salomé, el ‘La, la, la‘ de Massiel, el ‘Gwendoline‘ de Julio Iglesias, el ‘Bailar pegados‘ de Sergio Dalma, el ‘Yo soy aquel‘ de Raphael i l'”Estando contigo” de Conchita Bautista. Lucía Pérez, fins i tot, sabia que Conchita Bautista havia estat la primera representant espanyola en el Concurs i que Salomé va compartir la victòria, al 1969. La cantant gallega també va actuar, va interpretar en gallec el tema ‘Terra‘, mentre que Azúcar Moreno, que es varen veure obligades un cop més a explicar el problema de so amb què es van trobar quan van saltar a l’escenari del Festival, varen optar per l'”Hechizo de luna“.

(Foto: RTVE)

http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/lucia-perez-e-azucar-moreno-xogan-a-adivinar-cancions-de-eurovision

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »